Categories Menu

Wie zijn wij

Welkom bij Zenn in the City! Mijn naam is Maïté, een afkorting van Marie Thérese. Ik ben gecertificeerd schoonheidsspecialiste en ANBOS geregistreerd. Mijn diploma behaalde ik in 2009, maar ik ben van mening dat je nooit uitgeleerd bent. Om mijn kennis te blijven uitbreiden volg ik verschillende cursussen en trainingen per jaar. Hierdoor kan ik mijn passie en nieuwe ontwikkelingen met u delen.

In de afgelopen jaren heb ik over de hele wereld inspiratie opgedaan. Ik raakte gefascineerd door de spabehandelingen in Azië. De combinatie van kleur, geur en sfeer in een behandeling brengt iedereen naar een rustpunt. Deze kalmte en rust wil ik ook op u overbrengen. Een ontspannen geest brengt een ontspannen huid. Ik heb mijn droom werkelijkheid gemaakt en begon Zenn in The City.

De inspiratie die ik heb opgedaan in Thailand, Bali en Vietnam is wat Zenn in The City uniek maakt. Geniet van Aziatische geuren. Droom weg onder een boom gevuld met bloemen, naar de plaats waar u het liefste bent. Met behulp van cosmetische producten van Jean D’Arcel en/of Reviderm zorg ik dat uw huid weer in topconditie verkeert. Het kan noodzakelijk zijn om apparatuur te gebruiken om een beter resultaat te behalen. Zenn in The City beschikt daarom over de modernste apparatuur op gebied van microdermabrasie.

Zenn in The City is een unieke schoonheidssalon waar huidverbetering en ontspanning samenkomen in een behandeling. Mijn doel is om uw huid in topconditie te brengen en u te laten ontspannen van de alledaagse drukte. U kunt daarna weer uitgerust en stralend mooi genieten van de dag.

Bekijk hier meer informatie over de behandelingen.

Zenn in the City