Categories Menu

Schoonheidsbehandelingen


Omdat ik werk aan het verbeteren van uw huid begin ik altijd met een gratis en vrijblijvend Huidconsult. Ik vind dit belangrijk omdat we hier bespreken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Naar aanleiding van uw wensen en mijn advies stemmen we de gehele behandeling in overleg af. Zenn in The City biedt u de ‘the best of both worlds’; huidverbetering en ontspanning gaan namelijk perfect samen.

Huidverjonging

Het opbouwen van collageen en de lederhuid kan tot 500 dagen duren. Kiest u voor huidverjonging? Ik werk dan het liefst met een kuur. Ik maak foto’s voor en na de behandeling zodat u het verloop van de kuur kunt zien.

Waarom een kuur?

Conditie bouwt u op door te sporten. Huid bouwt u op voor een stralender resultaat. Niemand is hetzelfde, en elke huid is anders. Ik adviseer daarom altijd een huidconsult voor de start van een behandeling.

Thuisgebruik ‘De fundering van de behandeling’

ultaat adviseer ik het gebruik van professionele producten. Thuis kunt u hiermee de behandeling aanzienlijk versterken.Na een behandeling zal uw huid er weer fris en stralend uitzien. Voor een optimaal resultaat adviseer ik het gebruik van professionele producten. Thuis kunt u hiermee de behandeling aanzienlijk versterken.

Huidverbetering

Heeft u last van een vale huid, onzuiverheden, acne of andere huidproblemen? Ik kies voor behandelingen met duurzame resultaten. Gebaseerd op het probleem van uw huid maak ik in overleg met u een plan en recept ‘op maat’. Samen brengen wij uw huid weer in topconditie. Bent u benieuwd wat ik voor uw huid kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend consult. Tot ziens bij Zenn in The City!

Wij beschikken over de volgende schoonheidsbehandelingen, klik op de link wat deze behandelingen inhouden.